UA-198433263-1 MERKÃœR TERAZÄ°DE 11 EKÄ°M-30 EKÄ°M 2022 UA-198433263-1
top of page

MERKÃœR TERAZÄ°DE 11 EKÄ°M-30 EKÄ°M 2022

Güncelleme tarihi: 12 Eki 2022


Merkür bizim düşünce yapımızı, algımızı, yeteneklerimizi, iletişim şeklimizi ve konuşma kabiliyetimizi, zekamızı gösterir.

Haritalarımızda Merkür nerede ise o alanda kendimizi gösterir ve zihnimizi o alanda yoğunlaştırırız.

Merkür Başak Burcu seyrindeyken fazla analitik, fazla kritize eden, detaylarda boğulan fakat yine de pratik çözümler üreten bir zihin yapısında bir enerji içindeydik.

26 Ağustos 2022 tarihinde Merkür Terazi burcuna geçiş yapmıştı. Sonrasında ise 11 Eylül de Merkür 8 derece Terazi burcunda geri harekete başladı.

Şimdi Tekrar Merkür 26 Ağustos' da ve 23 Eylül arasındaki konumuna geliyor dolayısıyla o tarihte yaşadığımız konularımız gündemimize gelecek.

Şimdi ise Merkür Terazi de Uyumlu ve Dengede bir zihin yapısı içinde olacağız. Daha çok uzlaşmaya açık, ince, zarif bir konuşma dilini kullanacağız.

Arabuluculuk becerilerimiz devreye girecek. Diplomasi geliÅŸtireceÄŸiz.

Başkalarıyla çatışmamak için onların görüşlerine uyum sağlamak adına kendi fikirlerimizden vazgeçebilir ya da hayır diyemeyebiliriz bu süreç zarfında.

Kararsız kalabiliriz, başkalarını mutlu etmeye odaklanabiliriz. Çünkü Terazilerin en önemli konusu yalnız kalmamak adına kendilerinden çokça ödün verirler.

Karar verirken adil olmak önemli olacak.

Terazi oldukça sosyal bir burç olması dolayısıyla ilişkilerde uyum ve ahengi yakalamak isteyeceğiz.

Ticari konular, anlaşmalar, basın, yayın, sözleşmeler, hukuk konuları, moda, giyim, güzellik, estetik, sanat, tasarım, eğitimlerle ilgili konuları olacaktır.




2 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page