UA-198433263-1 14 MART 2024 GÖKYÜZÜ NOTLARI UA-198433263-1
top of page

14 MART 2024 GÖKYÜZÜ NOTLARI



Hepinize Merhabalar

Bugün gökyüzünde Ay boğa burcunda seyahat edecek. Hayattan keyif almak, konfor alanında kalmak ve hatta tembellik etmek isteriz.

Boğa finansal kaynakları da gösterir. Bugün öğlen 14 sularında Ay, Uranüs ile kavuşuma girecekler. Kriptolarda ani yükseliş gözlemleyebiliriz.

Ay ile Uranüs kavuşumları duygu durumlarında ani değişimler beklenmedik durumlarla karşılaşma halinde verecektir. Tepkisel reaksiyonlara açık olabiliriz.

Duygusal anlamda dürtüsel aşırılıklara kaçabilir, iç dengemizi korumakta zorlanabiliriz.

Ay bugün Mars ile de kare açıya girecek.Akşam 19:00 civarı iftara yetişirken sinirler iyice gevşeyebilir. Dikkat dağınıklığı sebebiyle kazalara açık olabiliriz.

Bugünün en güzel görünümü ise Venüs'ün kraliye yıldızlarından Fomalhault ile kavuşumu olacak. Saat 14 itibariyle bu kavuşum gerçekleşecek.

Dua ve dilek zamanları olarak özellikle söyleriz. Venüs Balık Aşk'ın, sevginin en saf halidir. Merhamet ve şefkat bu zamanlarda çokça ihtiyaç duyulan çokça aranılan kavramlar olacak.

Özellikle kendisini koruyacak durumda olmayan her Can' a yapılan zulümlere sessiz kalamayacağız.

Akşam 20:55 de Güneş ve Ay arasında sekstil açı oluşacak. Bu da akşam saatlerini daha huzurlu geçirebileceğimizi, daha maneviyatımızın yükseleceği bir zaman dilimini bize verecektir.

Günün yorgunlugunu, stresini bir şekilde atlatıp sevdiklerimizle bir arada olabilmenin Şükrüne varabiliriz.


Hepinize çok güzel bir gün dilerim iyi ramazanlar❤️



3 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page