UA-198433263-1 25 MART 2024 TERAZİ BURCUNDA AY TUTULMASI UA-198433263-1
top of page

25 MART 2024 TERAZİ BURCUNDA AY TUTULMASI




Hepinize Merhabalar

2024 yılının ilk tutulmasına hazır mısınız?

İstanbul Saatiyle 10:07 de Terazi burcunun 5 derecesinde Yükseleni İkizler olan bir Ay tutulması yaşayacağız.

Bu Tutulma Avrupa'nın çoğu, Kuzey / Doğu Asya, Avustralya'nın Çoğu, Afrika'nın Çoğu, Kuzey Amerika, Güney Amerika, Pasifik, Atlantik, Kuzey Kutbu, Antarktika bölgelerinde gözlemlenecek.

Terazi burcu temalarının yoğunluk kazanacağı bir tutulma olacak. Enerji olarak da baktığımızda, Ay tutulmaları olayları bitiren enerjidir. Yani onu bir Dolunay gibi düşünün. Başlattığınız bir şeyin sonucuna varmanızı sağlar. Hayatınızdaki konular artık görünür olur ve kadersel olarak da artık kaçamayacağımız durumlar içerisine bizleri sokar.

Bu konuları her zaman kötü olumsuz ve korkulması gereken şeyler olarak düşünmek doğru olmaz. Bizlerin hayatında işe yaramayan, bize hizmet etmeyen veya bitmesi gereken şeyler ne ise aslında o konuların nihai sonuçları için en baskın zamanları bize verir.

Terazi Burcu'nun temalarını hatırlayacak olursak eğer her türlü ilişki modelleri, hak, hukuk, adalet, sanat, güzellik, estetik, harmoni, arabuluculuk, müzakereler, ortaklıklar gibi sayabiliriz.

Terazi burcu hayatın sadece ilişkiler alanında değil, her alanda uyum ve güzellik sağlaması gerekmektedir. Denge'nin sağlanamadığı yerlerde sıkıntılarda gün yüzüne çıkacaktır.

Özellikle ilişkiler anlamında çokça sorgulamalar yapmamız gereken bir süreç içine giriyoruz. Aslında bu durum yeni oluşmadı. Zaten halihazırda konularınız belliydi. Hayatınızdaki ilişkilerinizde artık bir karar alma zamanlarına gelmiş bulunuyorsunuz. Dolunay evresinde olması sebebiyle olaylar görünür olur ve kendi çevreniz tarafından da duyulur olaylar yaşarsınız.

Ay Düğümleri Koç ve Terazi akslarında olması sebebiyle ilişkiler, diploması, müzakereler, mahkemeler, hukuki konular, savaş ve barış konuları, sen ve ben dengesi ki ilişkilerde daha çok "Ben" olabildiğimiz noktalara göz atacağız çünkü Koç Kuzey Ay düğümü bizden bunu istiyor.

113 Saros numarasına sahip bu Tutulma daha öncesinde 1988 ve 2006 yıllarında gerçekleşmiş. Bu tarihlerde neler yaşandı hatırlayanlar için yine bir ipucu olacaktır.

Tutulmada Yükselen İkizler burcunun Aldebaran, Doğu'nun Gözcüsü veya Boğa'nın Gözü olarak da adlandırılır. Semanın en parlak yıldızlarından biri olan Aldebaran, Dört büyük melekten Mikail ile temsil edilir. Mars ile karakterize edilmiş olması, savaş güç, baskı, dayatma ve somut zenginlik vaat eder. Ayrıca dürüstlük en önemli sınavıdır. Yine ticaret ile de ilişkilendirilir.

Demek ki İlişkilerde en çok dürüstlük teması ön planda olacak. Ve pek tabi yaptığımız işlerde yine ticarette ne kadar hakkaniyetli ve dürüst olduğumuz konularla sınanacağız.

Aslında en çok sorgulayacağımız konular ilişkilerimizdeki hakkaniyet, hakedişler, alma verme dengesi olacak. Kim kim de ne kadar yeri varmış bunları bilmek isteyeceğiz. Haliyle çokça evlilikler, ortaklıklar, yaşamınızdaki her türlü ilişki modelinde yol ayrımlarına gidebilirsiniz.

Elbette ki bazı ilişkiler biterken bazılarınız içinse yepyeni bir süreç başlıyor olacak. Boşanma kararları, iş anlaşması fesh etme gibi hukuki süreçler yaşanacaktır.

Tutulmalar her zaman kadersel etkileri de beraberinde getirir. Bu zamanlarda kadersel yol ayrımları ve çok önemli kararlar almanın eşiğine bir şekilde itiliriz. Bunun olması gerekiyorsa eğer en çok tutulma zamanları artık geri dönüşü olmayan yollara gireriz. Pek tabi ki bu her birimiz için en hayırlı olandır.

Biz bilemeyiz ama idrakımızın ötesinde, algılayışımızın çok ötesinde Yüce Allah bizim için en iyisini bilir.

Venüs ile Jüpiter arasında birbirlerini ağırlama durumu var. Bu da aslında iki iyicil Gezegenin etkilerini daha verimli ve şanslı kullanacaklarını gösterir.

Ay tutulmaları bizim duygularımıza hitap eder. Kalbimizin en derin köşelerine ışık tutar ve kabaran duygular yaşamın kıyılarına vurmak zorunda kalır.

8 Nisandaki Koç burcundaki Güneş tutulması ile de artık eylem almaya başlayacağız.

Her birimizin haritası kendi parmak izimiz kadar özeldir ve biriciktir. Her birey kendi hayatlarında bu temaları farklı şekillerde ve farklı seviyelerde yaşar. Dolayısıyla özellikle tutulma zamanlarında kendi haritanız için özel danışmanlık almanız çok daha isabetli olacaktır.


Her birimizin en yüksek hayrına olmasını dilerim.


Namaste


4 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page