UA-198433263-1 5 OCAK 2023 GÖKYÜZÜ NOTLARI UA-198433263-1
top of page

5 OCAK 2023 GÖKYÜZÜ NOTLARI


Merhabalar Hepinize

Ay bugün akşam saatlerine kadar boşlukta gözüküyor. Bell ki işlerimizde bir aksaklık, sallantıda olma durumu yni belirsizlikler olması mümkün.

Ay 13:15 de Betelgeuse sabit yıldızı ile kavuşacaklar. Hz. Fatma nın eli olarak geçer. Kadınlardan yardım ve destek görmek ile ilişkilendirilir.

Akşam üstü yengeç burcuna geçiş yapacak, Dokayısıyla ev ve aile temaları önem kazanacak. Akşam evde ne yemek var diye sorar halde kendinizi bulabilirsiniz.

Venüs ve Jüpiter arasındaki olumlu kontak devam ediyor. Dolayısıla iki iyicil Gezegenin desteği hayatlarımızda en azından minik tatlı molalar ve sevinçler yaşatarak yaşam mücadelemizde bizlerin sırtını sıvazlıyor gökyüzü.

Dikkatli olmamız gereken nokta ise Ay Yengeç seyrine geçer geçmez Jüpiter ile kare açı yapacaklar. Demek ki duygusal patlamalar, abartılı duygusal tepkiler ya da kontrolsüz para harcama eğilimine girebiliriz. Çünkü duygusal patlamaların sonucu genelde kredi kartları patlaması şeklinde yaşanabiliyor.

Derin bir Nefes alın ve bu durumun geçici olduğunu hatırlayın. Ödemeniz gereken faturaları gözünüze getirin. Şimdi de başka bir travmayı tetiklemiş olduk ama neyse...

Akşam yine 20:15 civarında Uranüs ve Güneş birbirlerine toprak üçgeni verecekler. Ani ve beklenmedik güzel haberler. Eril figürlerden destek gelebilir.

Gönül ister ki hep güzel haberler verelim ama böyle işte renk renk ve katman katman gökyüzü ve içinde ne büyük gizemler barındırıyor. Anlamaya çalıştığımız sadece minik bir bölümü. Her birimizde kendi payımıza düşeni alıyor ve hikayelerimizi oynuyoruz. Umarım layığıyla bu rollerin üstesinden gelebiliriz.


Sonsuz Işık ve Sevgiyle ❤️


Namaste ❤️

4 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page