UA-198433263-1 30 OCAK 2023 GÖKYÜZÜ NOTLARI UA-198433263-1
top of page

30 OCAK 2023 GÖKYÜZÜ NOTLARI




Herkese Merhabalar

Bugün sabah saatlerinde Ay Boğa burcunda boşlukta olacak. Sabah saatlerinde önemli işlerinizi hallederken sıkıntı çıkması, işlerin tamamlanamaması , sallantıya girmesi muhtemel görünüyor.

Öğlen 12 de Ay artık ikizler burcuna giriş yapacak. Bol bol iletişime gireceğiz demek oluyor ki 2 gün boyunca. Bir sürü bilgi alış verişi yaşanacak. Bilgilerde yüzeysellik ve hatta dedikoduların bolca olacağını söyleyebilirim.

Ay İkizler burcuna geçtiğinde Venüs ile kare açı oluşturacaklar. Sevgi ilişkilerinde ve para konularında demek oluyor ki bir takım gerginlikler söz konusu olacak. Özellikle harcamalar ve para piyasalarına dikkat diyorum.

Bu hafta oldukça ilginç bir hafta olacak. Güneş ile Uranüs arasında kare açı oluşacak fakat bu açı tam olarak Cumartesi günü kesinleşecek ama yine de etkilerini hissetmeye başlarız. Bu da bizlere beklenmedik bir takım konularla karşılaşacağımızı söylüyor.

Özellikle üst düzey yöneticiler, yönetimdekiler, eril kişilerle ilgili konular ön plana çıkabilir ani beklenmedik açıklamalar duyabiliriz.

Güneş halen Ay düğümlerini kareliyor. Dolayısıyla bu süreçte gidilmesi gereken yönde zorlayıcı adımlarla karşılaşılacak. Bu zorlamalar bizleri zoraki adımlar atmamızı teşvik edecek ve bizleri konfor alanlarımızdan çıkaracaktır.

Güzel bir şey yok mu diyorsunuz. Elbette ki var. Uranüs ile Merkür arasında olumlu bir açı oluşuyor. Bu da demek ki bizleri projeler konusunda, fikirlerimiz konusunda sağlam destekleyici bir görünüm sunuyor. Beynimizde ampul gibi yanan gelecek vaad eden, heyecan verici fikirler ortaya her an çıkabilirler.

Yine Güneş ile Mars arasındaki olumlu açı bize adım attıran bir motivasyon veren bir enerji içeriyor. Fakat en önemli konu ilişkilerimizde Dürüst olmaktan geçiyor. Bu haftada bu etkiyi fazlaca alacağız.

Daha öncesinde eğer ki Dürüst olmadığımız tavırlar içinde bulunduysak hesaplaşma günlerine girmiş bulunuyoruz.

Kiminle dost olduğunuza, kime güvendiğinize dikkat edin. Unutmayın Sırlar bu hafta dökülmek üzere. Hele ki güvenip de birilerine sırlarınızı anlattıysanız ve onlarda bunu başkalarına anlattılarsa vay hallerine. Döner dolaşır gelir kulaklarınıza söylemedi demeyin...


Hepinize güzel bir hafta dilerim.


Namaste


1 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page