UA-198433263-1 3 OCAK 2023 GÖKYÜZÜ NOTLARI UA-198433263-1
top of page

3 OCAK 2023 GÖKYÜZÜ NOTLARI

Merhabalar Herkese

Bugün Sevme şeklimiz, sevgi lisnımız Venüs Kova burcuna geçiyor. 27 Ocak tarihine kadar Kova da kalacak.

Demek ki Sevme şeklimiz ve değer biçme şeklimiz Kova temasında olacak. Kova ya geçen Venüs biraz daha rahatlamış bir enerjide olacak. Oğlakkta daha kısıtlanmış ve daha soğuk bir görünüm hakimdi. Kova daha hümanist ve karşı tarafın zekası ile ilgilenir. Bir kere fikir paylaşımı önemli olacak. Farklı ve marjinal fikirler önem kazanacak. Burada kalıplardan ve sınırlardan özgürleşmiş bir ayrım yapmadan herkese eşit mesafede, ayrım yapmadan sevebilmek önemlidir.

Özgürlük ve adalet konuları da oldukça gündemimizde olacak. Yapılan haksızlıklara ses çıkarmak, ilişkiler açısından da yine bizi rahatsız eden noktalarda kendimizi savunabilmek ve fikirlerimizi savunabilmek yine önemli olacak.

Hava elementinde olan bir Venüs için pek tabi ki iletişim de önemli olacaktır.

Sabah saatlerinde Ay ve Venüs arasında hava elementinde üçgen oluşacak. Bu da demek oluyor ki iletişim açısından rahat ve uyumlu bir enerjide olacağız. Üstelik şanslı bir takım fırsatlar da verecektir.

Ay İkizler burcundaki seyriyine Jüpiterden de sekstil desteğini alacak. Genel itibariyle bugün güzel gökyüzü kombinasyonları mevcut.

Akşam saatlerinde bu sefer Ay ve Mars kavuşumu yaşayacağız. Bu da bir takım gerginlikler verebilir, iletişim de problem verebilir. Duygularımızı ifade ederken Mars ile birlikte tansiyonlar yükselebilir.


Hepinize çok güzel bir gün diliyorum.


Namaste ❤️



2 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page