UA-198433263-1 26 EYLÃœL 2022 TERAZÄ° BURCUNDA YENÄ°AY UA-198433263-1
top of page

26 EYLÃœL 2022 TERAZÄ° BURCUNDA YENÄ°AY


Merhabalar Herkese

İstanbul Saatiyle 00:54 de yükseleni Yengeç olan Terazi burcunda bir yeniay doğacak.

Terazi burcu 2 derecesinde ilişkiler oldukça ön planda olacak. İlişkiler dediğimiz vakit sadece ikili ilişkiler değil hayatımızdaki tüm ilişkilerle ilgili durumların yaşanacağını bilmemiz gerekir.

Jüpiter bu yeniay a karşıtlık yapıyor ve aynı zamanda Cupido ile de kare açısı bulunuyor. Jüpiter kariyer evinde burası iş yerindeki otoriterler özellikle yaşça büyük olan ve mesleğinde master olan kişileri verir. Özellikle böyle kişilikte kişiler ile Cupido çalışma arkadaşlarını verir bize burasi ile bir zorlayıcı açısı var.

İş ve kariyer ile alakalı ilişkilerde durumlar fazla abartılabilir. Master seviyesindeki kişiler ile çalışanlar arasında kibir, ego, anlık ve sonucu düşünülmeden atılan adımlar ile tartışmalara açık durumlar söz konusu.

Terazi uyum, ahenk ve harmoniyle alakalıdır. Bulunduğu ortamda sakinlik ve huzur arar. Güzellik ve estetik konularına önem verir.

Adil olmak ve kendisine de adil davranılmasını ister. Karar vermekte zorlanır ve dolayısıyla kararlarını tek başına veremez.

Şimdi yönetici Gezegeni de Venüs Başak burcunda orada da oldukça fazla didikleyen, kılı kırk yaran, analiz eden, detaylara boğulan ve takıntı enerjisini çalıştıracak.

Konular zihinden, kalbe inmekte zorlanacak bir süre daha.

Bunlar aklımızın bir kenarında bulunsunlar. Sonuç itibariyle burada Pluton toprak üçgeninden Venüs ve Merkür e destek oluyorlar.

Pluton yaşça büyük deneyimli kişilerin hayatlarımızda önemli dokunuşları ve yardımlarını gösterebileceği gibi ilişkilerimizde yarım kalmış, çözülememiş konularında tamamlanmasına ve daha iyi anlamda dönüşmesine yardım edecek enerjileri de bize getirecektir.

Hava elementinin de yüksek olması yine iletişimin yüksek olacağını, bilgi ve birikimlerimizin bolca kullanacağımızı gösteriyor.

Yine Yükselenin Yengeç burcunda olması aile temalarını, aidiyetlik, güven, beslenme, korunma, aile ilişkilerini, evimizle ilgili dekorasyon, tadilat konularını da gündeme getirecektir.

Haftaya çok güzel, tazecik enerjiyle başlıyoruz. Yeniaylar her zaman yeni başlangıçları anlatır ve yeni adımlar atmak için bize gerekli enerjiyi verir.

Burada dikkat etmemiz gereken Jüpiter ile karşıtlığı olması dolayısıyla fazla aşırıya kaçmadan hareket etmek olacaktır.

Dengeye çağırıyor bu yeniay bizleri. Hayatımızın her alanında denge kurabilmek, dengede olabilmek önemli olacak.

Eril- dişil dengeleme çalışmaları yapmak için yine oldukça güzel bir zaman dilimi olacaktır.

Haritanın 4.evinde gerçekleşen bu yeniay yine bize köklerimizi, atalarımızı da gösterir. Dolayısıyla atalarla ilgili çalışmalar yapmak, Aile dizilimine katılmak da ilişkilerimizi düzenlemek, geliştirmek adına yine oldukça doğru ve yerinde olacaktır.


YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE YENİAYIN ETKİLERİ

KOÇ BURCU

Sizler yeniayı 7.evinizde yaşayacaksınız özellikle sizin için daha önem kazanacak ilişkiler, ortaklıklar, evlilikle ilgili konularda yeni bir takım oluşumlar içine girebilirsiniz.

Çalışma ve sağlığınızla ilgili konularda destekleyici bağlantılar bulabilirsiniz. Sizin için iyi olacak.


BOÄžA BURCU

Sizin için yeniay 6.evinizde doğacak. Dolayısıyla çalışma hayatınız ve gündelik hayatınızdaki konularda bir yenilik, yeni oluşumlar söz konusu olacak.

Bekar olanlar için aşk ve sevgi temalarında oldukça şanslı zamanlar görünüyor. Arkadaşlarınızla fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Durumları abartmamanızda fayda olacak.


Ä°KÄ°ZLER BURCU

Sizin için yeniay 5.evinizde oluyor. Sevgi, aşk, çocuk ve yeni projeler için oldukça olumlu görünüyor. Yeni başlangıçlar yapabilir ve ailenizden bu konuda destek alabilirsiniz. Özellikle ailenin yaşça büyükleri sizleri fikirleriyle daha kalıcı adımlar atmanıza yardımcı olacaktırlar. Bilinçaltınız sizleri provoke edebilir, sizi olmadık şekilde kışkırtabilir. Bu tuzaklara düşmeyin.


YENGEÇ BURCU

Sizin için 4.ev de doğuyor olacak. Yine kendi evinizde doğan bu yeniay belli ki aile temalarında, ev konularında sizleri yenilikler bekliyor. Özellikle ailenizle, ebeveynlerinizle olan ilişkilerinizde bir tazelenme olacaktır. Evinize bakım, ve tadilat yaptırabilirsiniz.

İş yerinizde sizce yaşça büyük olan kişilerle tartışmalara açık durumlarınız söz konusu olsa da bu durumu diplomasiyle çözebilmeniz mümkün.


ASLAN BURCU

Sizin için 3. evinizde yeniay doğuyor. Dolayısıyla yakın çevre, kardeşler, ticeret konularında yenilikler yapmanız ve buradaki ilişkilerinizi düzenlemeniz söz konusu olacaktır.

Para konusunda güçlü bir destekleyebileceği gibi sizden yaşça büyük ve işinde uzman kişilerden alacağınız fikirler ile işlerinizde daha sağlam adımlar atabilirsiniz. Maddi olarak biraz daha rahatlayabilirsiniz.


BAÅžAK BURCU

Sizler de 2. evinizden bu etkiyi alacaksınız. Maddi değerler ve öz değerleriniz konusunda yeni durumlar yakalayabilir bu konularda yeni bağlantılar kurabilirsiniz. Bir takım gizli kaynakların size doğru geldiğini bilin ve bunu iyi değerlendirin derim. Akıllıca yatırım yapın.

Sağlığınızla ilgili konularda güzel destekler bulunuyor.


TERAZÄ° BURCU

Sizlerin de Asc ve 1. evinde gerçekleşiyor olacak. Dolayısıyla kendinizle ilgili dış dünyaya yansıyan yanlarınızın nasıl da yenilendiğini, tazelendiğini görecekler. Yepyeni bir siz tasarlamak için oldukça olumlu bir yeniay olacak.

İkili ilişkilerinizde biraz daha dikkatli olmanızda faydalı olacak. Biraz gerilim, biraz zıtlaşmalar yaşamanız mümkün görünüyor.

Bu sefer dengede kalmakta zorlanabilirsiniz olayları büyütme isteği içinde olabilirsiniz fakat sakin kalmak her zaman kurtarıcı olacaktır. Çünkü siz diplomasi için doğdunuz.


AKREP BURCU

Sizlerin de 12. evinde gerçekleşiyor olacak. Bilinçaltınızda yepyeni ampuller bir bir yanmaya başlıyor. Gizli de kalmış konularınız konularınız gün yüzüne çıkabilir. Bu konuları iletişime geçtiğiniz kişiler vasıtasıyla yapmanız olası gözüküyor. Güçlü kişilerle, güçlü bağlantılar kuracağınız bir zaman olacak. Bu açıdan oldukça şanslısınız. Sezgilerinize güvenmeye devam edin.

Sosyal çevreniz genişliyor ve yeni gruplara katılarak iletişim becerilerinizi güçlendiriyor olacaksınız.



YAY BURCU

Sizlerin 11. evinde yeniay doğuyor olacak. Daha fazla sosyalleşmek ve yeni kişilerle biraraya gelebileceğiniz organizasyonlar yapmak için oldukça şanslı bir zaman dilimi. Malum sizler yeni kişiler tanımaya ve yeni yerler görmeye bayılırsınız. O yüzden de sizin için oldukça keyifli olacak.

İş ve kariyer konusunda güçlü bir kaynaktan, güçlü bir maddi destek bulacağa benziyorsunuz.

Çocuklar ve aşk ilişkilerinde ise biraz daha zorlanabilir ve dengeyi korumanız icap edebilir.




OÄžLAK BURCU

Sizlerin de 10.evinizde doğuyor olacak. Sevgili oğlaklar için her zaman kariyer ön planda olacağı için bu yeniay yine sizleri bu konuda yepyeni taze kan projelerin içine çekebilir gibi görünüyor. Pek tabi ki bunu yaparken ailenizle olan ilişkilerinizde dengeyi korumakta zorlanabilirsiniz, onları ihmal edebilirsiniz. Aile ve ebeveynlerle ilgili fikir ayrılıkları, çatışmalar yaşamanız mümkün. Yine burada da orta yolu bulmak size düşüyor olacak.



KOVA BURCU

Yeniay sizlerin 9. evinizde doğuyor olacak. Yabancılar, uzaktakiler, uzun geziler, hukuk ya da eğitimlerle ilgili yeni başlangıç planları için uygun zamanlar olacak.

Miras, vergi, nafaka, tazminat gibi konularda şanslı destekler alacağınız, yine tutkulu, keyifli cinsel paylaşımlarda bulunabileceğiniz partnerle olabilir.

Geçmişten gelen konular ve kişilerle yarım kalan işlerinizi tamamlayacaksınız.



BALIK BURCU

Sizlerin 8. evinde yeniay doğuyor olacak. Sevgili Balıklar sizler duygu dünyanızın derin sularında iken daha derinlere dalmak isteyebilirsiniz. Burada hem spritüel çalışmalara katılmak, hem de kendinizi şifalandırmak adına eğitimlere katılabilirsiniz.

Miras, nafaka, tazminat konularında yepyeni gelişmeler yaşabilir, bu konularda yeni düzenlemeler yapabilirsiniz.

Ayrıca ilişkiler konusunda partnerinizle ilişkilerinizi düzenleyip, iyileştirebileceğiniz çok güzel bir sürecin içinde olacaksınız.






Şifa ve Katkı olsun


Namaste





0 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page