UA-198433263-1 26 EKİM 2022 GÖKYÜZÜ NOTLARI UA-198433263-1
top of page

26 EKİM 2022 GÖKYÜZÜ NOTLARI


Merhabalar Herkese

Nasıl geçti geceniz? Dün gece rüyanızda sizi rahatsız eden, korkutan, üzen, sizi sıkıştıran herhangi bir şey yaşadınız mı?

Rüyalarımız esasında bilinçaltımızdaki konuları bize yansıtan bir araç olduğu için rüyalarımızı dikkatli incelemekte fayda olacaktır.

Özellikle Akrep burcundaki temaların bu kadar yoğunluğu bizlere hem rüyalar aracılığıyla ya da kişiler aracılığıyla bunu size yansıtacaktır.

Bu etkileri hemen yaşamınızda görmeyi beklemeyin. Bu tutulmaların etkileri özellikle de Parçalı Güneş tutulması olması dolayısıyla zaten hayatlarınızda parça parça sirayet edecektir

Ay bugün de Akrep burcunda seyrine devam ediyor.

Ay , Sabahın bu saatinde güney ay düğümü ile kavuşumda olacak burada yine geçmişe dair konularda bizleri manipüle edip içimizdeki zehire ulaştıracak.

Akşam 18 e doğru ise bu sefer Satürn ile Ay kare açısı olacak.

Duygusal anlamda sıkışıklık hissi verecektir hayat içersindeki sorumluluklarımızla bizi yüzleştirecek.

Genel anlamda bizler pek kötü durumlarla karşılaşmak istemeyiz. Sıkışmak, gerilmek, hayatın o sorumlulukları altında ezilmek istemeyiz.

İsteriz ki hep güzel şeyler olsun, Hep mutlu olalım, Gülelim ,eğlenelim, sağlıklı olalım, para, bolluk ve refah içinde geçsin günlerimiz isteriz. Hastalık, yoksunluk, yolluk, parasızlık, aşksızlık ve yalnızlıktan korkarız.

Halbuki yaşam alanınız da bu dünyaya geldisek eğer bu deneyim alanlarından ancak geçerek tekamülümüze erişebiliriz.

Denemekten korkarsak, adım atmazsak, yeni yerler keşfetmezsek, yeni insanlar tanımazsak, bu yaşamda var olma amacımızı nasıl keşfedebiliriz ki? Bizim için neyin iyi olacağını nasıl bilebiliriz?

Korkularımız bizi kötü şeylerin olması konusunda uyaran bir frenleme sistemidir bu çok doğru fakat korkuların esiri olmak bambaşka bir şey bunu farkedebilmenizi isterim.

Yaşamın bizlere sunacağı fırsatları görmezden gelmeyelim.

Sınırlı olan Dünya yaşamımızda tam anlamıyla yaşadım diyebilenlerden olalım.

Çünkü insana her zaman yaşayamadıkları daha ağır gelir.


Hepimizin en yüksek hayrına olsun tüm bu enerjiler...


Namaste ❤️



2 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page