UA-198433263-1 26 ARALIK 2022 GÖKYÜZÜ NOTLARI UA-198433263-1
top of page

26 ARALIK 2022 GÖKYÜZÜ NOTLARI


Merhabalar Hepinize

Bugün Gökyüzünde Ay kova burcunda ilerliyor. Ay kovadayken daha akılcı ve daha yaratıcı çözümler üretiriz. Sabah saatlerinde ise Ay ve Mars arasındaki olumlu açı güne enerjik, atak başlayacağımızı söylüyor.

Tabi ki dikkat edilmesi gereken durum ise Ay ve Ay düğümleri arasındaki hatta Uranüs ile birlikte kare açı çalıştırması. Mars ile birlikte hızlı ilerlemek, atak olmak isteyeceğiz elbet fakat hiç beklenmedik ani süprizlerle de karşılaşabiliriz.

Karşımıza çıkacak kişiler ile bu anlamda yine umulmadık gerginlikler de getirebilir. Biraz geride durup, sakin kalmakta fayda olacak.

Çünkü olaylar hızlı seyir halindeyken tam olarak konuyu göremeyebiliriz. Hızlı düşünüp, hızlı hareket etme potansiyelimiz mevcut.

Güneş, Jüpiter karesinden uzaklaşırken en azından biraz da olsa ego savaşlarına kendimizi sokmayacağımızı düşünüyorum.

Venüs ile Merkürün birlikte Oğlak burcunda seyahatleri ilişkilerde daha soğuk, daha katı, daha ketum, daha sınırıları belirleme odaklı bir enerji içine girmiş olması muhtemel.

Burada ilişkilerin çokça sorgulandığı, adının konulması ile ilgili kararlar alınması, bu ilişkinin nereye gittiği, nasıl olacağına dair somut ve net cevaplar almaya istekli olduğumuz zamanlar içinde bulunuyoruz.

Özellikle de Pluton kavuşumuna doğru gidildiği düşünülecek olursak o noktada çokça dönüşümler yaşatacaktır.

Burada yoğun ve gergin bir enerji olacak. İlişkilerimiz çokça mercek altına yatırıldığı bir dönemden geçiyoruz.

Onun haricinde Ay akşam saatlerinde Satürn ile kavuşuma geçecekler demek oluyor ki duygusal anlamda daha yavaşlayacağımız, duygularımızı kısıtlayacağımız durumlar içinde olabiliriz.

Yine bizden daha olgun kişilerden akıl almak, kalbimizi sıkıştıran durumlar konusunda onlara danışmak isteyebiliriz.

Ay bu açısından sonra iyice ilerleyerek zaten boşluğa girmiş olacak. Ve boşlukta olduğunda diğer gezegenler ile herhangi bir açısı olmadığı için bizlerde iyice gevşeyip, önemli işlerimizi bir sonraki güne bırakabiliriz.


Her birinize çok güzel bir hafta diliyorum.


Namaste

9 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page