UA-198433263-1 24 EKİM 2022 GÖKYÜZÜ NOTLARI UA-198433263-1
top of page

24 EKİM 2022 GÖKYÜZÜ NOTLARI


Merhabalar Herkese

Güneş Akrep burcuna geçerek önümüzdeki yaklaşık 30 gün boyunca burada kalacak. Sevgili Akrepler doğum gününüz kutlu olsun.

Akrep temaları oldukça gündemimiz de olacak. Akrep Burcu özelliklerini birazcık hatırlatmak gerekirse, bir kere derinleşeceğiz her konuda, kendi içimize dönerek derinleşmek, etrafımızdaki konulara, durumlara karşı dikkatli, şüpheci, araştırmacı, gizemli konularla ilgilenmek isteyeceğiz.

Güneş bu sefer Venüs ile Akrep burcunda kavuşumda olması Venüs'ün sevgi, aşk ve ilişkiler konusunda yine şüpheci, tutkulu, kıskanç, manipülatif, fazla sahiplenici, marjinal ilişki tipleri bu dönemde olması muhtemel olacaktır.

Ay Terazi burcunda seyretmeye devam ederken Mars ile Güzel bir açı bağlantısı kuracaklar. Özellikle akşam saatlerine doğru bu etki daha fazla olacak.

Ay ile Chiron arasındaki karşıtlık açı ise duygusal anlamda bizim içimizi, acıtan , kanatan konularla tekrar yüzleşebiliriz.

Zaten Güneş Akrep burcuna geçmesiyle içimizdeki ve hayatımızdaki ne kadar toksit işe yaramaz konular ve kişiler her kimlerse onlardan kurtulmak için doğru zamanlar olacak.

Eğer ki bizler bunu isteyerek ve bilerek yapmaz isek bu sefer sistem bizlerden bunu yapmamız için krizlerin içine çekecek ve ozaman da daha zorlanacağız.

Akşam 19:20 civarı ise Ay ve Merkür kavuşumu yaşanacak ve Mars ile de hava üçgeni oluşturacaklar.

Dolayısıyla bu açı bağlantısında önemli konuşmalarımızı yapabiliriz. Güzel bir yemek organize edebiliriz. Anlatmak istediğimiz her ne varsa bu iş ve proje anlamında ya da kendinizi ifade edebilmek adına da oldukça doğru olacak ve eylem planına geçirebileceğiz.


Hepimiz için güzel bir hafta olmasını diliyorum.


Namaste

3 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page