UA-198433263-1 22 ARALIK 2022 GÖKYÜZÜ NOTLARI UA-198433263-1
top of page

22 ARALIK 2022 GÖKYÜZÜ NOTLARI


Merhabalar Hepinize


Bugün Güneş Oğlak burcuna giriş yaparak kış Dönencesine girmiş bulunuyoruz.

Sevgili Oğlaklar doğum gününüz kutlu olsun. Bizlerde gelen anlamda oğlak burcu temalarını yaşayacağız.

Nedir bunlar ? Daha iş odaklı olacağız, daha somut veriler üzerinde duracağız, daha kariyer odaklı olacağız, daha planlı programlı olacağız ağzımız daha sıkı olacak, belki dışardan soğuk ve katı bir görüntü sergileyeceğiz. Duygularımızı çok fazla belli edemeyeceğiz.

Oğlak burcu temalarında Devlet adamlarının, Yöneticiler, Patronlar, Ceolarla ilgili gündemimizde oluşturacağı görünüyor. İş dünyası ve yönetimdekiler oldukça önemli olacak. Mars ikizler retro su hali hazırda Türkiye haritasını 12. evinde olduğunu da göz önünde bulundurursak eğer bir takım gizli konularında açığa çıkması mümkün görünüyor.

Bugün Ay Yay transitine devam ederken bakalım kimlerle nasıl etkileşim içinde olacak.

Sabah saatlerinde Ay ve Satürn karşıtlığı var. Bu da bir takım gerginliklere, kazalara, sakarlıklara açıklık verir.

Venüs ile Uranüs arasında tam partil toprak üçgeni oluşturacaklar. Bu da demek oluyor ki toprak burcu gruplarına Aşk, Şans ve beklenmedik fırsatlar getirecektir.

Gün genelinde ise Güneş - Jüpiter arasında kare açı var. Bu etki bugün yoğun olacak fakat yarın da devamı olacak yine bu etkinin.

Güneş- Jüpiter karesinde kimliğimizle inançlarımız arasında çatışmalar daha çok ego çatışmaları verir. Ben haklıyım ve üstünlük savaşları görülür.

Akşam saatlerinde ise Ay ve Neptün arasında kare açı çalışacak Bu da aldanmalara , kandırılmalılara açık bir durum yaratır. Neyseki Ay ve Satürn arasında altmışlık bir açı var bu da demek oluyor ki bizden büyük kişilerden destek almak ya da konusunda uzman kişilerden akıl almak bizi bir takım kandırılmalardan, aldanmalardan alıkoyabilir en azından böyle bir koruma içinde olabiliriz.

Çünkü unutmayın ki Güneş ile Jüpiter karesi var yani ben haklıyım diyen ego yapan kişiler daha çok bu durumdan zarar görebilir.

Gecenin ilerleyen saatlerinde ay boşluğa girecek ve sonrasında burç değiştirecek.


Bu arada güneş oğlak burcunda ve Hygeia Asteroidi yine Oğlak burcunda ve Güneşte kavuşum halindeler.

Güneş sizi anlatacağı gibi babanızı ve eşinizi de anlatır kadın haritalarında , erkeklerde de yine baba figürü, patron ve yine kendilerini anlatır dolayısıyla diş konusu çok önemli diş bakımlarınızı ihmal etmeyin , kemik ,iskelet sistemi çok önemli, Cilt önemli cildinizle ilgili sağlık konuları önemli olacak bu dönemde demektir.


O biraz uzun oldu kusura bakmayın anlatmadan geçemezdim. Hepiniz kendinize çok iyi bakın yüzünüzden gülücükleriniz eksik olmasın.


Namaste ❤️

4 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page