UA-198433263-1 21 ARALIK 2022 GÖKYÜZÜ NOTLARI UA-198433263-1
top of page

21 ARALIK 2022 GÖKYÜZÜ NOTLARI


Merhabalar Sevgili Dostlar

Bugün en uzun geceyi yaşayacağız. Yarın ise Güneş Oğlak burcuna 0 derece ile giriş yaparak Kış dönencesini bizzat başlatmış olacak.

Gelelim bugüne Ay açısız yani boşlukta gökyüzünde seyir eylerken 10:14 itibariyle Yay burcuna geçecek.

Güzel haber şu ki jüpiter de koç burcuna giriş yaptı ve ayrı jüpiter arasında ateş üçgeni desteği olacak.

Jüpiter Koç burcuna daha önce 11 Mayıs ve 28 Ekim tarihlerinde gelmişti. Bir süre burada kaldıktan sonra retro harekete geçerek jüpiter balığa geri dönmüştü.

Şimdi 11 Mayıs ve 28 Ekim tarihleri arasında yaşadığınız olayları tekrardan bir hatırlamaya çalışın çünkü aynı konular üzerinden tekrar bir geçiş yaşayacaksınız. Hafızalarınızı biraz zorlamanızı istiyorum.

Artık jüpiter koç ile birlikte daha cesur, daha atak, daha risk alabilen konuları daha başlatabilen, daha hayata atılabilen bir enerji içinde olacağız.

Yay burcuna girerek aslında kendi yönetici gezegeni ile olumlu bir açıda ve yine şanslı bir görünüm olacak. Bir şeyleri başlatmak için , bir konuda adım atmak için oldukça cesaretleneceğimiz bir enerji içinde olacağız.

Mars ve Chiron arasında uyumlu açı var. Demek ki gökyüzü bugün bize iyileşmemiz için bir takım fırsatlar sunuyor olacak.

Bugünkü Gökyüzü semboliklerini sevdim. Şanslı, keyifli, pozitiflik akan enerjiler var. Lütfen sizde bir tarafından tutuverin.


Seviliyorsunuz 😘


Namaste❤️

0 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page