UA-198433263-1 20 ARALIK 2022 GÖKYÜZÜ NOTLARI UA-198433263-1
top of page

20 ARALIK 2022 GÖKYÜZÜ NOTLARI


Merhabalar Hepinize

Bugün gökyüzünde Ay Akrep Burcunun 15 derecesinde el genubi sabit yıldızından geçerken Uranıs Boğaya da tam karşıtlık çalıştıracak.

Yani sabah saatleri biraz can sıkıcı, ani beklenmedik durumlar yaşayabiliriz. Trafikte dikkatli olalım, düşünmeden fevri hareketlerde bulunmayalım.

Yine para konusunda dikkatli olmakta fayda var. Dolandırıcılar her gün kendilerini bu konuda

inanılmaz aşıyorlar ve şeytanının bile aklına gelmeyecek kandırma yöntemleri bulabiliyorlar. Paramıza ekstra sahip çıkalım bugün.

Ay ve Merkür arasındaki olumlu açı ile tatlı dille ve pozitif bir yaklaşımla ilişkileri dengeleyebileceğimizi gösterir.

Fakat yine Ayve Satürn arasında dik açı oluşacak bu da demek oluyor ki yine duygusal gerginlikler ve sinir zıplaması muhtemel gözüküyor.

Yani Ay Akrep günleri öyle pek de sevimli geçmiyor. İlla arıza çıkartır ve duygusal krizler yaşatır.

Hani bu durumu sezgisel alanımızı kullanmak için harcask ve kendimizi spiritüel konualara açsak enerjiyi doğru alana aktaracağız ama onu da hepimiz yapamıyoruz. Falcı, büyücülerin lafıyla iş yapılmaz 😊

Puton Kova ile birlikte inşallah Astrologlar olarak itibar görmeye başlayacağız diye umıyorum.

Akşam saat 21 civarında Ay ve Neptün arasında güzel bir bağlantı var. Akşama kadar başınızı belaya sokmadıysanız, Tek parça eve dönebildiyseniz artık bir şükür duası edecek fırsatı sunuyor bize sistem.


Hayatlarımızın zorlu olduğunu biliyorum. Bu aşamalara kolay gelmedik. Hepsi zamanla geçiyor. Yine atlatacağız bir şekilde. O yüzden arada tebessüm edelim, içimizi ferah tutalım. Çünkü bizi her daim gözeten bir Yaratıcının olduğunu bilmek bana güç veriyor.


Namaste ❤️

3 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page