UA-198433263-1 18 ARALIK 2022 GÖKYÜZÜ NOTLARI UA-198433263-1
top of page

18 ARALIK 2022 GÖKYÜZÜ NOTLARI


Merhabalar Hepinize


Bugün Gökyüzünde Ay Terazi burcunda ilerliyor olacak. Ay Terazi ile Merkür Oğlak arasında olumsuz bir açısı olacak. Aslında bu açıya sabaha karşı girecekler yani uykudayken içimizi huzursuz eden , içimizi sıkan bir enerji ile güne uyanmamız mümkün görünüyor.

Öğle saatlerine doğru Satürn arasında güzel bir etkileşimi var. Bu da aslında duygu durumlarında daha stabil olacağımızı, daha makul, daha istikrarlı bir ruh hali içinde olacağımızı gösterir.

Ay Terazi de olduğu zamanlar daha uyumlu, daha sakin kalmak isteriz. Duygularımızın dengede olmasını, kalmasını sağlamaya çalışırız.

Güzel yerlere gitmek, sosyalleşmek, kalabalıklar içinde olmak isteriz. Belki bir takım organizasyonlar düzenleyebilir veya sevdiklerimizle bir araya gelerek keyifli bir hafta sonu geçirebiliriz.

Uranüs ile Merkür arasında yine toprak elementinde bir üçgen var. Dolayısıyla bu da çok marjinal, akla gelmemiş fikirlerimizin olacağını, bu fikirleri de daha somut ve görünür hale getirmek için olumlu adımlar atabileceğimizi gösterir.

Ay düğümlerinin de Venüs ile güzel bir bağlantısı var yine toprak elementinde birbirlerine üçgen veriyorlar.

Para konularıyla ilgili doğru planlamalar yapabiliriz. Bu konularda destek alabiliriz. Tabi ki Venüs ilişkileri de anlattığı için ilişkiler anlamında yine oldukça destekleyici bizi ileriye taşıyacak kişilerle karşılaşabiliriz. Özellikle toprak elementi burcu olanlar bu konuda daha şanslı olacaklar.

Günün sonuna doğru akşam saatlerinde artık Ay boşluğa girecek ve bu süre zarfında bir takım işlere girmek, planlama yapmak boşa kürek çekmek olacaktır.


Hepinize mutlu bir pazar günü diliyorum.


Namaste


7 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page