UA-198433263-1 15 OCAK 2023 GÖKYÜZÜ NOTLARI UA-198433263-1
top of page

15 OCAK 2023 GÖKYÜZÜ NOTLARI


Hepinize Merhabalar

Bugün Gökyüzünde sabah saatlerinde Ay boşlukta olarak seyir ediyor. Akşam üzerine kadar hazırladığınız herhangi bir organizasyon varsa eğer bu planların sallantıya uğraması ve bir takım aksaklıkların yaşanması muhtemel.

Saat 16:00 civarında bu sefer Ay Akrep burcuna geçiş yapacak. Gün içinde yaşanılan bir takım aksaklıklar olduysa şayet burada duygusal anlamda krizler ve gerginlikler yaşanması mümkün görünüyor.

Ay Akrepte daha içe dönük, daha sezgisel ve daha gizemli bir enerji hakim olur. Duygularımızı içe dönük yaşarken sevdiklerimizle olan ilişkilerde takıntı çalıştırabiliriz. Fazla sahiplenici olmak, duyguları tam olarak aktaramamak, ketumluk, şüphe ve paranoya geliştirmeye eğilimli olabiliriz.

Hal böyleyken krizlerde birbirini getirecektir. Bu durumda yapılacak en sağlıklı yaklaşım ilişkilerimizde daha açık olmak, kendi içimizde senaryolar oluşturmamak önemli. Güvene dayalı bir ilişki daha sağlam ve daha istikrarlı olacaktır. Bir ilişkide kuşku ve şüphe olduğu sürece orada büyüyen sadece içten içe çürüten bir zehir olacaktır. Sevdiklerimize sahip çıkarken onları koruma duygusunu abartmak, kıskançlığın dozajını kaçırmak, söylenenlerin altında başka manalar aramak pek de sağlıklı olmasa gerek.

Gökyüzünde Mars ile Merkür arasındaki birbirini görmeyen açıda oluşu ve hali hazırda halen Merkür retrosunun devam etmesi ile aslında iletişimde anlaşılamama, yanlış anlaşılma durumlarını da beraberinde getiriyor.

Uzunca bir süredir Mars gezegeni İkizler burcunda retrograde yani geri hareketindeydi. Dolayısıyla iletişim de en çok sıkıntıyı yaşadık. 13 Ocak itibariyle bu durum sona erse de Mars Gezegeninin hızlanması ve enerjisini tam verimli kullanabilmesi için biraz daha zaman gerekli olacak.

Uranüs ve Venüs arasındaki kare açı ile yine ilişkiler anlamında beklenmedik sıkıntılar getirebilir. Burada karşımızdaki kişilerin özgürlük alanlarını ihmal etmediğimize dikkat edelim.

Ay Akrepte zaten yine takıntılara ve şüpheci tutumlar sergilemek, Merkür retrosu sebebiyle eski konuları gündeme getirip hatta geride takılı kalarak durumları daha da karıştırabiliriz.

Pazar günü sosyalleşmeyi düşünüyorsanız eğer iletişim konusunda dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Zaten ne gelirse başımıza dilimizden gelmiyor mu? Duygusal manipülasyonlara kapılmamak da faydamıza olacaktır.

Kendi halimizde kalsak, içimize dönsek, biraz daha maneviyata yönelsek ya da bulmaca çözsek, gizemli polisiye filmler izlesek ya da ezoterik, okült konularla ilgili bir şeyler okumak bugünü daha rahat atlatabilmemizi sağlayabilir.


Hepinize güzel bir pazar günü dilerim.


Namaste



5 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page