UA-198433263-1 15 ARALIK 2022 GÖKYÜZÜ NOTLARI UA-198433263-1
top of page

15 ARALIK 2022 GÖKYÜZÜ NOTLARI


Merhabalar Hepinize

Bugün Ay Başak burcunda ilerliyor. İşlerimizi planlama, organize etmeye odaklı olacağız. Kaotik, karışık durumlara metodik çözümler bulmak için oldukça ideal olacak. Çünkü yönetici Gezgeni Merkür ile de toprak üçgeni veriyor olacak.

Ay- Mars ile kre açıya girecek. Bu da bizde gerginlik ve işlerimizi tam toparlamaya çalışırken olmadık aksiliklerle ve sinirleimizi bozacak tartışmalara girmemiz de mümkün görünüyor.

Neyseki Uranüs ile Kuzey ay düğümü desteğiyle beklenmedik güzel yardımlar gelebilir. İşlerimizi hlledebilmek ve pratik çözümler ile gergin durumu atlatabiliriz.

Bu geçişlerin en önemli noktası sinirlerimize hakim olmaktan geçiyor. Çünkü Mars retrosunun en büyük sıkıntısı bizlerin sinirleriyle oynamak ve bizleri sözel çatışmaların içine sokacak bin tane senaryoyu hayatımıza sokmaktan geçiyor.

Neyseki Merkür bir toprak elementinde seyrediyorda gerekli yerlerde frenleme yapabiliyoruz.

Dilimizin ucuna gelipte fitili ateşe verecek çok durumla karşı karşıa kaldığınızı biliyorum. 1 ay kadar daha bu durumlara sabır gösterenler kazanacaktır.

Dilin kemiği Merkür Oğlakta ve Oğlak'ın yöneticisi Satürn ile sınırları belirliyoruz ve yine aslında Satürn kemiklerlle de ilgilidir 😊

Merak etmeyin yapılan haksızlıklar kimsenin yanına kalacak değil. En nihayetinde Sistemde hiç bir şey kaybolmaz ve unutulmaz.

Mars ve Chiron arasında sektil açı ise bir nevi itici güç verecek. Zihnimizi kurcalayan konuları ortaya çıkaran durumlarla karşılaşacağız ve bu durum eskiye dair olacak.

Merkür ve Chiron arasındaki kare açı yine içimizi acıtan konularla karşılaşacağımızı da söyler.

Ay ve Chiron arasında birbirini görmeyen bir açı bağlantısı var.

O yüzden tam anlamıyla içimizdeki sıkıntının nedenini tam olarak adını koyamayabiliriz. Bilinçli zihniniz bunu bilemese de derinlerde bir yerde cevabı bulunuyor aslında.

Sistem yine bize bu konuda fayda sağlayacak kişileri de getirecektir. Önemli olan bu fırsatları görebilmekte.


Zorlu hayatlarımızda yüzümüzü güldürecek nedenlere ve varlığımıza şükürler olsun.


Namaste ❤️




7 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page