UA-198433263-1 12 ARALIK 2022 GÖKYÜZÜ NOTLARI UA-198433263-1
top of page

12 ARALIK 2022 GÖKYÜZÜ NOTLARI


Merhabalar Herkese

Bugün Gökyüzünde hangi etkileşimler var ve bunların yeryüzüne olan yansımalarına bir göz atalım.

Ay Aslan burcunda görüyoruz. Ay aslan burcunda iken duygularımıza daha coşkulu yaşarız daha neşeli oluruz. Hayattan keyif almaya odaklanırız. Bunun için kendimizde daha fazla ilgileniriz özellikle saçlarımızla daha çok ilgileniriz. Daha fazla alışveriş yapma, Kendimizi pahalı ve değerli eşyalar alma lüks yerlere gitmeye böylelikle kendimizi daha değerli ve daha güçlü hissetme hissiyatı içinde olabiliriz.

Neyseki Venüs oğlakta , Merkür oğlakta. Yani demek oluyor ki ayağımızı daha sağlam adımlar atacağımızı, daha gerçekçi ve olgun bir düşünce içinde olacağımızı söyler.

Yani eli sıkıdır, bol bol para harcatmaz, gereksiz savurganlık yaptırmaz.

Yapılan harcamalar mutlaka ki işine yarar, hatta işi için gerekli olan durumlar için yapılacaktır.

Bugün Satürn ve Güneş arasında sekstil bir açı olacak.

Bu da demek oluyor ki bugün bizden yaşça büyük hatta konusunda deneyimli kişilerden destek alabileceğimizi, yardım görebileceğimizi, yapacağımız işlerde daha sağlam fikirler üretebileceğimizi gösterir.

Bugün gökyüzünde destekler görüyoruz aklı selim olan attığı adımlar da daha gerçekçi, olan ayağı daha yere sağlam basan, Gerektiği yerde konusunda uzman kişilerden ya da yaşça büyük kişilerden destek alanlar, Sinirlerine hakim olup sözel tartışmalara girmeyenler bu süre zarfında kazanan kişiler olacaktır.


Hepinize çok güzel bir gün diliyorum.


Namaste ❤️



4 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page