UA-198433263-1 1 KASIM 2022 GÖKYÜZÜ NOTLARI UA-198433263-1
top of page

1 KASIM 2022 GÖKYÜZÜ NOTLARI


Hoş Geldin Kasım.

Kasım ayına girdiğimiz bugün pek bir gergin hal, bir iç sıkıntısı, gece rahat uyuyamama hatta benim gibi hastalanan bile olmuş olabilir.

Bugün sabah saatlerinde Güneş ve Ay arasında gerilimli açı var. Bize tüm bu olumsuz duyguları hissettiren enerji burada.

Ay öğlen 13:30 civarında Venüs ile kare açı oluşturacak. Dolayısıyla ikili ilişkilerde gerginlik, birbirimizi anlamama durumları söz konusu olacaktır.

Konuların üzerinde fazla durmayın, ilişkinizde paranoya çalıştırabilir, gereksiz kıskançlık yaşayabilir, karşımızdaki kişilerin özel alanlarına fazla müdahale edebilirsiniz bu da gerginlik yaratır. Çünkü Ay Kovada özgür olmak isteyecektir.

Ay, gecenin sonlarına doğru Satürn ile kavuşum yapıp Uranüs'e de kare yapacak.

Yani velhasıl kelam dugu durumlarımız oldukça yoğun. Kendimizi sıkışmış, bunalmış ve ne yapacağı kestirilemez halde bulabiliriz.

Kasım ayı için uzun süredir konuşuyorduk yılın en son ve en önemli tutulmasına sayılı günler kala hepimiz hayatlarında mecburi istikametlerine doğru sürekleniyoruz.

Satürn Kova ve Uranüs Boğa bizleri ciddi anlamda sarsan, dönüştüren değişimler yaşatıyorlar. Çünkü daha sağlam olmalıyız ki bir sonraki level a geçebilelim.

Geçemeyecek olanlarda zaten bir bir sistemden çıkacaklar.

Madem bize bir rol verildi o vakit bunun hakkını verelim...


Namaste ❤️🙏🏻


4 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page