UA-198433263-1 VENÜS YAY BURCUNDA 16 KASIM-10 ARALIK 2022 UA-198433263-1
top of page

VENÜS YAY BURCUNDA 16 KASIM-10 ARALIK 2022


Merhabalar Herkese

Venüs Yay burcuna geçiş yaparak bizleri ilişkiler bazında, sevgi lisanında, sevgiyi anlamak ve ifade şeklimizdeki farklılıkları deneyimleyeceğiz.

Venüs Yay burcunda daha iyi niyetli ve ilişki kurmaya açık bir karakter çizecektir. İlişkilerde hevesli, coşkulu, ateşli ve biraz da bağımsız olmak isteyebiliriz.

İlişkilerimizde daha hoş görülü, daha üst bilinçten bir bakış açısıyla bakacağız.

Venüs Yay da iken yönetici Gezegeninin Jüpiter de olması ve en iyicil bir gezegen yönetiminde olması itibariyle aslında olumlu bir tarafı bulunur.

Bir süreç zarfında daha flörtöz, daha dışa dönük, daha sosyal, daha uyumlu olabiliriz. Tabi ki değişken bir burçta olması ve konuları abartması da yine söz konusu olacaktır.

Biraz bağımsız davranışlarda bulunabiliriz o yüzden ilişkileri sağlam temellere oturtma konusunda zorlanmalar mümkündür.

Venüs Yay zamanları aşk ve sevgi konusunda ateşli, hevesli ve coşkulu olsa da iş istikrara gelince bağlanma ve kalıcılık konusu biraz zor oluşabilir.

İlişkilerde dürüstlük ve ahlaki değerleri sorgulayabiliriz. Yine aynı zamanda adil olmak, hak arayışları, derin sohbetler, yabancılarla ilişkiler, yabancı ülkelerle ticaret, eğitim almak, akademik eğitimleri tamamlamak, farklı kültürleri tanımak, yabancı ülkelere gitmek, özgürlük teması olacaktır.

Venüs Yay da iken karşımızdaki kişilere karşı hoşgörülü yaklaşabilir, farklılıkları daha kabul eden bir yapıda olabiliriz.

Pek tabi ki madalyonun bir diğer yüzünün de olduğunu unutmamak lazım. Gölge taraflarına bakacak olursak ahlak bekçiliği, yobazlık, tutuculuk, ilişkileri abartma, kişilere üstten bakma, kibir ama şöyle ki kişi kendi değerini, aldığı eğitim seviyesi ve bulunduğu statü ile ölçüyorsa eğer burada tabi ki kibir çalıştırabilir. Yine bu durum Venüs'ün yerleşimi ve haritanın aldığı açılarla orantılı olarak şekil bulacaktır.

Genel anlamda daha iyimser olacağız. Bu süreyi verimli kullanabilmek adına yeni yerleri keşfedebilmek, fırsatınız varsa denizaşırı seyahatlere çıkmak söz konusu olabilir ama yine de Mars Retrosu varken ben pek önermem, yeni eğitimler alabilmek, ufkumuzu genişletecek kişilerle bir araya gelmek, bir eğitim alamıyorsak şayet en azından kitaplardan yeni bir şeyler öğrenmek bizlere mutlaka olumlu anlamda fayda getirecektir.

10 Aralığa kadar hayatlarımızda oluşacak yeni deneyimleri en güzel şekilde yaşayabilmenizi temenni ederim.


Namaste


3 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page