UA-198433263-1 MERKÜR YAY BURCUNDA 17 KASIM - 7 ARALIK 2022 UA-198433263-1
top of page

MERKÜR YAY BURCUNDA 17 KASIM - 7 ARALIK 2022


Merhabalar Herkese

Merkür Yay burcuna geçiş yapıyor ve konuşma dilimiz ve düşünce yapımızda nasıl bir etki içinde olacağız gelin hep birlikte bir analiz edelim.

Yay burcu ideallerin, güçlü inançların ve öğrenme hevesi içinde olmakla haklı olmak, özgür olmakla ilgilidir.

Düşünce yapımız daha evrensel boyutta, daha iyimser, özgüvenli ifadeler, Sosyal ve dışa dönük bir iletişim tarzında olur. Farklı düşünce tarzlarına karşı hoşgörü ve daha vaaz verir tarzda ifadeler de kullanabiliriz.

Din konuları, felsefe, yasalar, kanunlar, yargılar, fanatizm yani bir fikri savunma şeklinde ortaya çıkabilir.

Hayata daha geniş açıdan bakacağımız, daha neşeli, esprili olabileceğimiz, daha meraklı, öğrenmeye açık, daha çok seyahat etme isteğinde olacağız. Düşüncelerde dağınıklık verecektir, bir konuya odaklanmada zorluk yaşayabiliriz.

Merkür İkizlerde güçlü pozisyonda fakat tam karşıt aksı Yay da zararlı bir konumda olacaktır. Dolayısıyla biraz sıkıntılı çalışacağı durumlarda olacaktır. Mesela Merkür İkizlerdeyken topladığı bilgileri ve deneyimleri kendi hayatı içinde kullanamıyorsa, söylediklerini destekleyici tavırlar sergilemiyorsa burada arıza verecektir.

Gölge yönüyle de kibir kuyusuna düşebilirsiniz. Çünkü bilginin kullanılma şekli çok önemlidir. Bu bilgi ve deneyimi insanların faydasına kullanacaksak eğer şahane fakat bunu üstten bakma, her konuda ahkam kesme, yargı dağıtma, fanatizm boyutunda fikirlerini empoze etme, önyargılı olma, vaaz verir gibi üst perdeden konuşma, küstahlık, her şeyi ben bilirim edasında olma, başkalarını dinlememe , kendi bildiklerini okuma, karşı tarafı küçümseme şeklinde de çalışabilir.

Buradaki esas mesele konuştuklarımızla eylemlerimizin örtüşmesidir.

Yay burcu simge olarak da yukarı çekilmiş bir yay ve ucu yukarı bakan bir ok vardır. Yani yüksek idealleri, hayalleri ve umutlarımızı ifade eder.

Hayata karşı umutla yaklaşmayı, yeni yerler keşfetmeyi ve yeni dünyalara açılmayı anlatır.

Merkür ile Venüs birlikte Yay burcuna geçiş yapacaklar. Dolasıyla zihin ve sevgi lisanımız aynı dilden konuşuyor olacaklar.

Bu süreler birlikte gezmekten, hayata dair inançlarımızı, hayallerimizi, umutlarımızı paylaşacağımız kişilerle birlikte olmak isteyeceğiz.


Hayallerinizin ötesine geçebilmenizi dilerim. Her daim sevgi dolsun kalplerimiz


Namaste







4 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page