UA-198433263-1 6 ARALIK 2022 GÖKYÜZÜ NOTLARI UA-198433263-1
top of page

6 ARALIK 2022 GÖKYÜZÜ NOTLARI


Merhabalar Herkese

Ay bugünde Boğa burcunda akşam saatlerine kadar kalacak.

Sabah saatlerinde Satürn ile Kare açısı bulunuyor. Dolsyısıyla duygusal sıkışıklık, duygusal baskılar, çatışma ve gerginlik verebilir.

Bir taraftan Ay -Neptün ile sekstil açıda bulunuyor. Bu da bize İlham getiren, yaratıcılık getiren bir enerji verecektir. Yine uyanmaya yakın gördüğünüz rüyalarda da bir mesaj almış olma ihtimaliz mümkün görünüyor.

Öğle saatlerine doğru baktığımızda ise Ay ilerleyerek Plüton ile toprak üçgeni oluşturup etkileşimde buluncaklar.

Duygusal anlamda kendimize daha güçlü hayattan daha destek alan bir halde görebiliriz. Daha güçlü bir duruş sergileyebiliriz. Bize iyi gelen, güvenebileceğimiz kişilerle biraraya gelebiliriz.

Yine Ay ve Jüpiter arasındaki iki iyicilin 60 lık yani sekstil açısı yine gayet olumlu, şanslı bir görünüm sunuyor bizlere.

Jüpiter ile Merkür arasında kare açı olacak.

Bu açı ise bizim inançlarımız ve düşüncelerimiz hatta söylemlerimiz arasındaki çatışmaları dile getirebilir . Verilen sözlerin tutulamaması, abartılı vaatler , abartılı konuşmalar , haddini aşan cümleler şeklinde kendini gösterebilir.

Akşam 22 civarında Ay artık boşluğa giriyor olacak.

Evimizde televizyon izlemek , kitap okumak , müzik dinlemek daha doğrusu kendiniz için daha esnek bir zaman yaratmak için harika bir zaman olacaktır.

Çünkü artık hepiniz biliyorsunuz ki Ay boşlukta olduğu zamanlarda işlerimizi tamamlamak mümkün olmuyor mutlaka bir gecikme oluyor.


Hepinize çok güzel bir gün diliyorum.


Namaste ❤️


4 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page