UA-198433263-1 28 ARALIK 2022 GÖKYÜZÜ NOTLARI UA-198433263-1
top of page

28 ARALIK 2022 GÖKYÜZÜ NOTLARI


Merhabalar Hepinize

Bugün Ay Balık burcunda seyrine devam ederken çok şahane etkileşimleri olacak. Hadi gelin birlikte bir göz atalım.

Sabah saatlerinde Ay'ın Ay düğümlerine olumlu açısı olacak. Bu da demek oluyor ki sabah saatlerinde işlerimizi daha rahat bir şekilde halledebileceğimizi hatta bizi destekleyen kişilerle bir araya gelebileceğinizi anlatır.

Öğle saatlerinde ise bu sefer Ay ve Uranüs arasında olumlu bir aç bağlantısı olacak. Bu da demek oluyor ki Ani ve beklenmedik fırsatlarla karşılaşabiliriz. Duygusal anlamda yine rahat ve akışkan bir enerji içinde olacağız öyle saatlerinde. Bu açı ile birlikte güzel, sevindirici haberler alabilirsiniz.

Ay akşam saatlerinde Venüs- Merkür arasında olumlu bir açı olacak ve sonrasında Neptün ile kavuşum yapacak. Aslına bakarsınız bu açı bağlantıları duygusal anlamda güzel bir iletişimi, romantizmi, evde keyifli sohbetlere, güzel vakit geçirmek ve duygusal anlamda kişileri daha da yakınlaştırmak için oldukça olumlu bir etki sunacak.

İlişkisi olanlar için birlikteliklerini daha da sağlamlaştırmak ve aralarındaki sevgi temalarını çoğaltmak için gayet olumlu olacak.

İlişkisi olmayan bekar arkadaşlarımız ise bu günü belki yine birileriyle karşılaşabilirler Fakat çok dikkatli olmanızda fayda var çünkü Merkür durağan pozisyonuna geçtiği için yeni başlayacak olan ilişkiler olsun, iş olsun hayatınızda başlayacağınız herhangi bir yeni bir şeyde mutlaka bir problem çıkartacaktır. Tabii ki doğum haritasında Merkür retro olmayanlar için bu etki geçerli olacaktır. Tabii ki bu Merkür retroları zamanında eski sevgililerin sizi araması da an meselesi aman dikkat diyelim. Yalnız olanlar en azından bir romantik film izleyebilirler ve hayatlarına partner istiyorlarsa dua edebilirler sonuçta Ay ve Neptün kavuşum yapacağı için dua kapılarının açık olduğuyla ilgili bir görünümü de bizlere sunuyor.

Şaka bir yana hepinize güzel gönlünüzden geçenlerin kabul olmasını diliyorum.


Sonsuz Işık ve Sevgiyle ❤️


Namaste ❤️


9 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page