UA-198433263-1 25 OCAK 2023 GÖKYÜZÜ NOTLARI UA-198433263-1
top of page

25 OCAK 2023 GÖKYÜZÜ NOTLARI


Merhabalar Hepinize

Bugün size güzl haberler vermek beni de gerçekten mutlu ediyor. Çünkü uzun zamandır gökyüzü enerjileri bu kadar rahat, akışkan ve şanslı etkiler sunmuyordu.

Bugün Ay Balık burcunda syrine devam ederken sabah saatlerinde Neptün ile kavuşum yapacaklar. İlahi aşk bize güzel nağmelerini sunacak. İçimize o hoş huzurunu sunacak. Dualar, dilekler için en verimli zamanlar. Kimin neye ihtiyacı varsa Yüce yaratıcıdan dileyin. Sizin için en hayırlısı olur umarım.

Güneş ve Jüpiter arasında yine sekstil yani olumlu açı olacak. Bu aralar işlerimizin açıldığı, güzel fırsatlarla belki de kalıcı ilişkilere başlamak için yine güzel zamanlar.

Jüpiter ve Juno asteroidi hala yan yanalar. Kadersel karşılaşmalar için yine şanslar özellikle ateş grubu ve hava grubu burçları destekliyor olacak.

Merkür ve Mars da retrodan çıktığı için ve yine Güneş ve Mars arasındaki haca üçgeni bizlere eyleme geçme konusunda destekliyor olacak.

Gökyüzü bu aralar nefes alma, yeniden enerjimizi toplamak adına bizim besliyor.

Yine bu haftaki en önemli konulardan birisi dürüst olmak, özellikle eylemlerimizde, söylemlerimizde ne kadar dürüst olduk? Bu konularla yüzleşme zamanlarımız yaklaşıyor. Eylül'ün ilk haftasında neler yaşadıysanız o konularla ilgili tekrardan karşılaşma, hesaplaşma ve açığa çıkma günleri geliyor

Sistem hiçbir şeyi unutmaz ne yapıyorsak, ne söylüyorsak, hatta ne düşünüyorsak bunlar tek tek kayıt altına alınır.

Dürüstlük sınavı; Kimin arkasından iş çevirdiysen , kimin dedikodusunu yaptıysan, Hangi dostunu sırrını başka dostuna anlattıysan İşte o zaman başım dertte sevgili insan.

Bu hafta önemli dedim ya Mars Aldebaran sabit yıldızı ile tekrar kavuşuyor.

ALDEBARAN 9°47' İkizler Burcunda Kraliyet yıldızlarından biridir, doğu yönünü temsil eder. Kraliyet yıldızları ödülü de sınavı da büyük yıldızlardır.

Aslında dört büyük baş melekle alakalıdır. Bu melek Mikail ( Michael, Michelle) ile alakalıdır. Dürüstlük sınavıdır. Ün, şan, şöhret verir. Pek tabi ki bunlar verilirken sonrasında ne kadar bunu hak ettiğimizle de mutlaka sınanırız.

Herşeye rağmen kalbini temiz tutan, yalandan uzak olan, başkalarının ayağını kaydırmayanları, başkalarının hakkını yemeyen, gıybet etmeyen, iftira atmayan, Hakk yolundan uzaklaşmayan, kendine,işine, ailesine sahip çıkanlar için güzel zamanlar.

Biz unuturuz ama Sistem herşeyin kaydını tutar. Her an gözleniyoruz. Hem yaptıklarımızdan hem de yapmaya niyet ettiklerimizden bile haberdar olan Yaratıcı var.


Her daim Seviliyorsunuz ❤️


Namaste 🙏



1 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page