UA-198433263-1 24 ŞUBAT 2023 GÖKYÜZÜ NOTLARI UA-198433263-1
top of page

24 ŞUBAT 2023 GÖKYÜZÜ NOTLARI


Herkese Merhabalar

Bugün Ay sabah saatlerinde boşlukta gezecek ve 11:40 civarında Boğa burcuna geçiş yapacak.

Ay Boğada biraz daha kendimizi güvende etmek isteyeceğimiz, hayatın en temel ihtiyaçları olan yemek, barınma ve güvende olma temaları önümüzdeki 2 gn boyunca oldukça hissedilir olacak.

Hiçbirimizin ağzında eski tat yok, gülümsemeler bile eksik, Zaten ben kendi adıma artık hiç bir şeyin eskisi gibi olamayacağını biliyorum.

Bu dönemler kendimizi gündelik hayatın sorumluluklarına adapte etmekte zorlansakta bir şekilde tekrardan başlamalı ve kaldığımız yerden devam etmek zorundayız.

Gökyüzü bu hafta bize nefes aldıracak şanslı bir etki sundu. Bu etkileri hayatlarımızda daha pozitif ve verimli anlamda kullanabilirşz umarım.

Bugün gökyüzü yine bizi desteklemeye devam ediyor olacak. Sosyalleşmek, birlikte vakit geçirmek bizlerin yalnız olmadığını hissetmek, sevdiklerimizle dayanışma içinde olmak, kendimizi güvende hissedeceğimiz kişilerle birlikte olmak bu zorlu zamanlarda bize iyi gelecektir.

Pluton anaretik derecelerinde hepimizin hayatlarında muazzam dönüşümler yaşatıyor ve bu süreç daha devam edecek.

Dünya yaşamında bu süreçler her zaman oldu ve olmaya da devam edecek. Esas mesele biz Dünya ile uyum içinde yaşamayı öğrenebilecek miyiz?


Namaste ❤️


3 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page