UA-198433263-1 24 OCAK 2023 GÖKYÜZÜ NOTLARI UA-198433263-1
top of page

24 OCAK 2023 GÖKYÜZÜ NOTLARI


Herkese Merhabalar

Bugün gökyüzünde Ay Balık burcu seyrinde olarak başlıyoruz. Ay Balık burcunda olduğunda daha sezgisel, daha duygusal, daha teslimiyet içinde oluruz.

Ay ve Mars arasında kare açı dikkat çekiyor. Ay Balıkta , Mars ise İkizler burcunda. Duygusal anlamda fazla kırılgan olduğumuz, alıngan olduğumuz için konuştuğumuz kelimeleri özenli seçmek önemli. Tabi bu açı bağlantısı kazalara, sakarlıklara da gerginliklere de açık bir etki verecektir.

Ay ve Merkür arasında öğlene doğru sekstil açı oluşacak. Dolayısıyla burada biraz düşüncelerimiz ve duygularımız arasında daha uyumlu bir durum oluşacak. Kendimizi daha rahat ifade edebiliriz. Duygusal anlamdaki gel gitlerimizi makul ölçülerdeki düşünce yapımızla dengeleyebiliriz.

İşlerimizi toparlamak, daha gerçekçi, daha somut konulara odaklanmak bize iyi gelecektir.

Güneş ve Jüpiter arasındaki uyumlu açıya yine Mars da destek veriyor olacak. Dolayısıyla kendimizi gerçekleştirmek adına destekleyici şanslar bize doğru geliyor olacak. Bunu yaparken gerekli enerjimizi ve motivasyonumuzu da yavaştan kazanıyoruz.

Risk almamız gereken konularda daha cesur olmaya başlayacağız.

Konfor alanınızdan ayrılmadığınız sürece hayat size fırsatlar sunmayacaktır.

En basitinden dışarı çıkmazsınız, o eğlenceye gitmezseniz belki de o kadersel eşinizle karşılaşamayacaksınız veya her zaman gittiğiniz yoldan farklı bir yolu sapmazsanız belki de hep hayalini kurduğunuz dükkanı bulamayacaktınız.

Hayat içersindeki yeni yollar yeni girişimler yeni insanlar ve yeni olan her şey kuzey ay düğümü ile ilgilidir bizi zorlayan yerdir hiç bilmediğimiz yerdir hiç tanımadığımız kişilerdir konfor alanımızın dışındaki yerdir kendimizi güvende hissetmediğimiz yerdir ve en korktuğumuz yerdir. Bu yaşam döngüsü nde eryada geç herkes kuzey ay düğümü ile gitmek zorundadır ve sistem kişiyi o yola götürmek için mutlaka ama mutlaka bunu yapar.

Bu yaz Ay düğümleri Koç ve Terazi aksına geçecek dolayısıyla ilişkiler çok önemli olacak.

Neyse onları da vakti zamanı geldiğinde anlatırım buraya kadar sıkılmadan okuduysanız çok teşekkür ederim.


Hepinize çok güzel bir gün diliyorum.


Namaste ❤️

1 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page