UA-198433263-1 17 OCAK 2023 GÖKYÜZÜ NOTLARI UA-198433263-1
top of page

17 OCAK 2023 GÖKYÜZÜ NOTLARI

Güncelleme tarihi: 18 Oca 2023


Herkese Merhabalar

Bu hafta oldukça önemli gezegen kombinasyonları var. Gergin enerjiler hakim. Özellikle 18-19 Ocak tarihleri yine önemli olacak.

Bugün ise Ay Akrep burcunda transitine devam ederken Satürn ile kare açısı olacak. Bu da demek oluyor ki otorite figürleriyle, bir takım yasal konularla, kurallarla ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Ki bunun etkileri top noktasını yarından itibaren daha güçlü hissedeceğiz.

Güneş ile sekstil, Neptün ile Su üçgeni oluşturacaklar. Bu kombinasyonda açıların enerjileri güzel ve uyumlu.

Bizi sıkıştıran, bunaltan konular ve kişiler karşısında irademizi koruyabilirsek, ilahi akışın sistemine kendimizi teslim edebilirsek aslında daha rahat edebiliriz.

Fakat bunu yapmakta hiç öyle kolay olmuyor haklısınız. Gün içinde bizi çizgimizden çıkarabilecek türlü oyunlara maruz kalabiliyoruz. Burada ki asıl mesele sinirleri güçlü olan kazanacak olması.

Güneş Oğlakta demek belirlediğimiz hedefe etrafımızdaki zorlu koşulları gözetmeksizin inadına gidebilmekten geçiyor.

Ama işte sosyal ortamımızda, kişisel hayatlarımızda bizi aşağıya çekecek kişilerle ve durumlarla çok karşı karşıya kalabiliyoruz. Ve işler hiç de umduğumuz gibi gitmediği oluyor.

Duygularımızı kontrol etmekte zorlanabiliriz, bazen kendi kendimizi dolduruşa getirip, olayları daha da büyütebiliriz. Çünkü Jüpiter Koç burcunda hem acelecilik, hem de gözü karalık verebiliyor.

Özellikle bu hafta biraz kritik ve gergin enerjiler barındırıyor.

21 Ocak itibariyle daha rahatlayacağımızı söyleyebilirim. Çatışmayla, didişmeyle ve inatlaşmayla işlerimizi çözemeyeceğimizi bilmemiz gereken bir hafta.

Haritada baktığımızda ateş elementi çok az toprak çok fazla. Burada eylemden çok istikrara yönelik davranışların önemi vurgulanıyor. Çünkü henüz Merkür retrosunu da bitirmedik. Yarından itibaren Merkür durağanlaşmaya başlayacak ve en sıkıntılı çalıştığı konum halinde olacak.

Az daha sabırlı olmanızı tavsiye ederim.


Görseldeki fotoğrafı da özellikle Mor seçtim ki frekansımızı yükseltelim. Ayrıca Mor taç çakranın da rengidir.

Taç çakra hayatın amacını keşfetmek, hayatı anlamlı kılmak, ruhani bağlar, bir şeyleri fark etmek farkındalık ve gerçek bilişle alakalıdır. Ay ve Neptün arasındaki Su üçgenine de bu bağlamda uygun olacağını düşündüm.


Namaste

7 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page