UA-198433263-1 11. 11. 2022 GÖKYÜZÜ NOTLARI UA-198433263-1
top of page

11. 11. 2022 GÖKYÜZÜ NOTLARI


Merhabalar Herkese

Bugün gökyüzünde Ay İkizler burcunda olmaya devam ederken Güneş ve Merkür arasında 150 Lik açı oluşturuyor. Bu açı bağlantısı birbirini görmeyen açı kalıbıdır. Sabah saatlerini gergin karşılamış olmanız muhtemel çünkü duygularınızı ve düşüncelerimizi tam olarak ifade edemediğimiz etsek bile bunu karşı tarafa aktaramayız. Ortada belirsiz bir durum söz konusu olur. Birileri ile tartışmaya açık zaman dilimleri dikkatli olmakta fayda var.

Günün ilerleyen saatlerinde Ay ile Mars kavuşuma girecek. Aceleci davrana biliriz dikkat kaybı yaşayabiliriz Bu da bizi istemediğimiz durumlara sokabilir , kazaya açık olabiliriz.

Saat 15:30 civarında bu sefer Venüs ile 150 lik açı oluşacak.

Sevgi ilişkilerinde , ikili ilişkilerde ve yine maddi değerler konusu yani para kaynakları ile ilgili durumlarda belirsizlik yaşamamız muhtemel.

Ay ve Neptün arasında kare açı var. Aldanmalar verebilir.

Bugün anlayacağınız duygusal anlamda sıkışıklık var duygu durumlarımızı netleştirememe , fikirlerimizi ,düşüncelerimizi rahat bir şekilde ifade edememe , karşı taraftan yanlış anlaşılma gibi durumları yaşamak ve bunların da üzerimizde baskı yaratması muhtemel.

Günü bir şekilde tamamlayabilirsek şayet akşam saatlerinde güzel kavuşum yaşayacağız.

21:30 civarında Ay Betelgeuse sabit yıldızında kavuşuyor. Bu şanslı kavuşum Hamsa'nın eli olarak geçer kaynaklarda ve kadınlardan gelecek yardımı, desteği anlatır.

Sonrasında Ay boşluğa geçecek ve Yengeç burcu kavuşumunu doğru yol alacak.

Dolayısıyla hafta sonu biraz daha rahatlamış olacağız.


Hepinize güzel bir gün diliyorum


Namaste ❤️


6 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page