UA-198433263-1 1 MART 2023 GÖKYÜZÜ NOTLARI UA-198433263-1
top of page

1 MART 2023 GÖKYÜZÜ NOTLARI


Hepinize Merhabalar

Hoş geldin Sevgili Mart. Gelirken heybende neler getirdin bakalım. Ben biliyorum elbette ki Mart Ay'ı oldukça önemli iki önemli ve zorlayıcı ve hatta kötücül diye tabir ettiğimiz Gezegenler bu Ay burç değiştirecekler.

7 Martta Satürn Balık Burcu transiti gerçekleşecek ve yine aynı gün Başak burcunda bir Dolunay yaşayacağız.

23 Mart 2023 yılında ise Pluton Kova burcuna bir girilşi olacak ama esas 2024 yılında tam geçişini gerçekleştirecek.

21 Mart 2023 de Koç burcunda bir yeniay olacak ve Koç dönencesi ile Bahar Ay'ına giriş yapacağız.

Bu sıralarda ise Pluton ve Satürn 29 derecesinde hepimiz için zorlayıcı olacak. Bir kere eski gelenekler yıkılıyor, eski kalıplaşmış ideolojiler, kemikleşmiş olan her ne varsa yıkılmaya , dönüşmeye mahkum. Oğlak temasında üst düzey yöneticiler, devlet adamları, otoriteler, binalar, yapılar, temeli inşaa etmekle ilgilidir Satürn. Pluton ise yapılandıramadığını yıkar, destroy eder.

Burada aslında sadece yıkılan binalarımız olmadı, aynı zamanda kalıplaşmış inançlarımızı, ideallerimizi, sıkı sıkıya tutunduğumuz kişilere de olan kalıplar bir bir yıkılıyor.

Geriye bakarak ileriye gidilmediğini öğreniyoruz. Ve hatta gözlerimizi yukarılara da dikmeyi öğrenmek gerekiyor. Özllike bilim, teknoloji, astronomi. Astroloji, genetik bilimi, yazılım, digital teknolojiler, uzay ve uzaylılar gibi gibi bir çok konular gündemimizi oluşturacak.

Fikirlerimizi hür bir şekilde paylaşabileceğimiz, gece başımızı yastığa koyarken sadece vicdanımızın rahat olması artıkk yetmeyen aynı zamanda binamızın güvende olduğunu da , başımız bir derde düştüğünde sığınabilecek bir limanımızın olduğunu bilmek istediğimiz zamanlar içindeyiz.


Namaste ❤️



0 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page